#91 2011-04-24 10:13:03

b991

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

Zarejestrowany: 2011-04-24
Posty: 6
Punktów :   

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

Witam wszystkich i WESOLYCH SWIAT ZYCZE. Rowniez jestem posiadaczem WS 50. Przejechane 240 km. Jestem zadowolony,ale caly czas mysle jak dodac mu trche mocy bez wymiany cylindra.Moze wymiana zebatki ???. Mieszkam w gorach i chcialbym jezdzic w dwie osoby.Prosze o fachowe porady.

Offline

 

#92 2011-04-24 15:18:24

Mati_155

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

Zarejestrowany: 2011-04-23
Posty: 4
Punktów :   

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

A powiedzcie mi czy w tym Routerze WS 50 jest jakiś schowek??? np. na telefon lub portfel???

Offline

 

#93 2011-04-24 19:47:01

b991

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

Zarejestrowany: 2011-04-24
Posty: 6
Punktów :   

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

Praktycznie to nie ma, ale ja od razu zaopatrzylem sie w kufer ,w ktorym miesci sie 1szt. kask. na allegro ok. 50 zl.Nawet WS z tym kufrem fajnie wyglada.

Offline

 

#94 2011-04-24 21:13:13

 Adirael

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

Zarejestrowany: 2011-04-21
Posty: 3
Punktów :   
Pojazd: Romet Router ws50

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

a co to znaczy "hamowac silnikiem"?

Offline

 

#95 2011-04-24 22:20:58

 PickNick

http://oi58.tinypic.com/nbviuo.jpg

Zarejestrowany: 2010-11-12
Posty: 2357
Punktów :   17 
Pojazd: Yamaha fz1 Fazer

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

Puszczenie gazu, ew.redukcja biegu i nadal spuszczony gaz.


http://img6.imageshack.us/img6/205/userbarau.png

Offline

 

#96 2011-04-25 09:28:15

 rados

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

675246
Skąd: Zielona Góra
Zarejestrowany: 2011-04-16
Posty: 13
Punktów :   
Pojazd: ROUTER WS50

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

b991 - kolego mylisz się apropo tych schowków. Kufer jest jak najbardziej brzydatny i fajnie wygląda, ale w WS50 mamy dwa schowki. Jeden pod bagażnikiem chromowanym (zamykany na kluczyk - dobre miejsce na narzędzia) a drugi jest pod bocznym plastikiem po stronie akumai. Pociąga się za frendzla plastikowego (uważaj żeby nie wyłamać łapek klapki).

Offline

 

#97 2011-04-25 11:33:11

 Slawkowski

http://i.imgur.com/rGxTz7E.png

Skąd: Gorzów Wlkp.
Zarejestrowany: 2011-03-10
Posty: 2685
Punktów :   26 
Pojazd: Zetka+,K125,CitroenC5 2.0 HDi
Wiek: 38
WWW

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

ghostrider87 napisał:

Witam forumowiczów, mam do sprzedania router-a ws 50, prawie dotarty, przebieg 800km, cena 2400 do negocjacji, sprzedaje ponieważ zrobiłem prawko kat.A i kupuje nsr-a lokalizacja motorka: Opole, niebede pisał ze jest w stanie idealnym ponieważ jest to wiadome, wyjechał ze sklepu dokładnie miesiąc temu, także zachecam!!!!

Ogłoszenia umieszczamy w dziale "SPRZEDAM".

Offline

 

#98 2011-04-25 21:49:40

Mati_155

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

Zarejestrowany: 2011-04-23
Posty: 4
Punktów :   

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

Mam do Was 2 pytania:
1. Jaki jest w Routerze WS 50 układ biegów N-1-2-3-4 albo 1-N-2-3-4 ???
2. Po wyjeździe z salonu jaką najlepiej wlać benzynę do WS50, 95 albo 98 ???

Offline

 

#99 2011-04-25 21:52:46

 MrMichu5512

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

Zarejestrowany: 2011-04-07
Posty: 20
Punktów :   
Pojazd: Romet Router ws 50
Wiek: 13

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

ghostrider87 ja ciągłem około 70km\h a mam  przejechane ponad 600km morze 650km nie wiem bo zapomniałem bo dziś nie jeżdziłem
ja się nie zastanawiałem rano przed szkołom wuja mi powiedział ze jak był w pracy w warszawie to były motorki i teko samego kolega mi powiedział jak szedliśmy do szkoły żę jak był w tesko to je widział to potem w nocy na necie na stronie tesco w ulotce go zobaczyłem to drugiego dnia po szkole pojechaliśmy i go kupiłem za gotówkę i go mam i nie rzałuje wyboru {nic na rzadnych forach nie patrzałem} pojechałem usiadłem na nim i powiedziałem do taty kupujemy
i już jest kase miałem bo wuja mi dał bo miałem kupić ogara 900 racing

Offline

 

#100 2011-04-25 22:38:02

 Adirael

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

Zarejestrowany: 2011-04-21
Posty: 3
Punktów :   
Pojazd: Romet Router ws50

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

@MrMichu5512 Pisz następnym razem bardziej zrozumiale i używaj znaków interpunkcyjnych i słownika bo się strasznie to czyta

Ostatnio edytowany przez Adirael (2011-04-25 22:39:47)

Offline

 

#101 2011-04-26 12:52:54

 macialek95

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

13529536
Skąd: Przemyśl
Zarejestrowany: 2011-04-17
Posty: 54
Punktów :   
Pojazd: Router WS 50

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

Mati_155 napisał:

Mam do Was 2 pytania:
1. Jaki jest w Routerze WS 50 układ biegów N-1-2-3-4 albo  ???
2. Po wyjeździe z salonu jaką najlepiej wlać benzynę do WS50, 95 albo 98 ???

1-N-2-3-4
powinno się lać 95 tylko lej na jakichś dobrych stacjach bo ten silnik jest uczulony na ruską ;P czy też jakieś inne cyganione paliwo...

Offline

 

#102 2011-04-28 15:49:30

b991

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

Zarejestrowany: 2011-04-24
Posty: 6
Punktów :   

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

Ktos cos wie na temat blokad w WS 50 ,o ile wogole jakies sa.

Offline

 

#103 2011-04-28 17:20:12

 MrMichu5512

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

Zarejestrowany: 2011-04-07
Posty: 20
Punktów :   
Pojazd: Romet Router ws 50
Wiek: 13

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

chyba nie ma blokad tak mi się zdaje

Offline

 

#104 2011-04-28 21:10:25

ghostrider87

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

Zarejestrowany: 2011-04-23
Posty: 5
Punktów :   
Pojazd: router ws50

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

Witam, nie jest nikt przypadkiem zainteresowany kupnem mojego ws-a? szczegóły w dziale sprzedam.

Offline

 

#105 2011-05-01 16:33:32

 rados

http://i.imgur.com/YzRVJ7Y.png

675246
Skąd: Zielona Góra
Zarejestrowany: 2011-04-16
Posty: 13
Punktów :   
Pojazd: ROUTER WS50

Re: Romet Router WS50 - [Temat zbiorczy]

b991 - Są blokady w WS 50... jest blokada kierownicy... he he i tylko taka. Ten motorek został wypuszczony spod igły bez blokad prędkości i obrotów. Sam tłumik wydaje się być sportowy -  słychać jego basowy pomruk. Iglica jest  tylko ustawiona na środkowy wpust w przepustnicy gaźnika (jak chcesz to można przełożyć zawleczkę na sam dół iglicy, zyskasz w ten sposób bardziej dynamiczne przyśpieszenie). Mimo to i tak na nominalnych ustawieniach osiąga max obroty 11k..albo i więcej - brak dalszej skali na obrotomierzu.

Znanych jest parę sztuczek na zyskanie "troszkę" więcej mocy, ale to temat rzeka.

Offline

 
Liczniki

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
projekty wnętrz odszkodowania skoczów